>
Cain audiolibro-completo audiolibro-completo Labutxaca Cain EPUB 9788499301921
Yo estaba totalmente absorto en este libro en el principio. Gracias http://screen-house.info/audiolibro-completo/26887-cain.html?623
9 / 10
Product Image

Cain Audio Libros MP3 Descargar

Jose saramago
Binding: Audio CD
Publisher: Labutxaca
Date Published: 2010-10-01
Number of Pages: 144
ISBN10: 9788499301921
ISBN13: 9429290826898
Tamaño del archivot: 54 mb.
Language: Espanol
List Price: $22.99
Descargar Audio Libros
 • cain.mp3
 • cain.zip
 • Para ser capaz de Audio libro antigona cain, Puedes recibir a mucho mejor Opción en caso de que Nadie Obtener todos ellos Utilizado. Basado en el dolencia aflicción Recibes estas personas interior, usted puede Simplemente simplemente Terminar pagando diez centavos Y también envío. Asegúrese de leer a través El esquema De su Guía averiguar si hay realmente Cada daños Una persona Respecto.

  Description
  Author Bios
  Una nova novel&bull-la de Saramago amb dos protagonistes, Can i Du, o ms ben dit, tres, tota la humanitat en les seves diverses expressions. Com en la resta dels seus llibres, i en la lnia de l&rsquo-Evangeli segons Jesucrist, en aquesta nova obra, Jos Saramago no es calla res. Tampoc no fa sevir cap mena de subterfugi per abordar una qü-esti que durant mil&bull-lennis en totes les cultures i les civilitzacions ha estat considerada intocable: la divinitat i el conjunt de normes i preceptes que els homes estableixen al voltant d&rsquo-aquesta figura divina per exigir-se a ells mateixos i als altres una fe absoluta i indestructible, en la qual tot queda justificat. En aquesta ficci, Saramago posa a prova la seva capacitat narrativa al explicar, amb el seu estil caracterstic, una histò-ria que tots coneixem,.la de Can. Partint de l&rsquo-Antic Testament, reescriu la histò-ria de Can i Abel i denuncia qualsevol mena de religi que porti a negar-se a un mateix o que obligui a matar en nom de Du. Amb el cap ben alt, que s com cal enfrontar-se al poder, sense pors ni respectes excessius, Jos Saramago ha escrit un llibre que no deixarà- ning indiferent. Una novel&bull-la, literatura en estat pur, que ens atrapa, ens sacseja i ens fa pensar.

  Comentarios